SEKRETESSPOLICY

Vi på Kalasgodis är måna om ditt förtroende och din personliga integritet.

 

Kalasgodis behandlar personuppgifter i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och -rådets förordning nr 2016/679, även kallad ”GDPR” efter dess engelska namn General Data Protection Regulation). För mer information om vad förordningen innebär hänvisar vi till Datainspektionens webbsida.

 

Kalasgodis och dess moderbolag behandlar personuppgifter från dig när du kontaktar oss, från våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Personuppgifter som du lämnat till oss används främst för att svara på dina frågor, lära känna dig som kund och för att kunna förbättra kvaliteten på våra produkter och tjänster. Personuppgifter används också för att vi ska kunna uppfylla våra avtal med leverantörer, kunder och tjänsteföretag. Vi sparar informationen endast så länge det är nödvändigt för att kunna erbjuda en god service. Du är alltid välkommen att kontakta oss och  personuppgiftsansvarig skriftligen vid frågor kring vår hantering av personuppgifter.

 

Vem är personuppgiftsansvarig?

Personuppgiftsansvarig är Kalasgodis moderföretag: Handelsaktiebolaget Eric Ericson, organisationsnummer 556095-1179, adress: Box 5062, 141 05 Kungens Kurva.

 

 

Vid behov kommer vi ändra denna sekretesspolicy och du finner alltid den senaste versionen här på vår webbplats. Denna sekretesspolicy är uppdaterad 2018-06-12.